ISKRENA

Nušina suparnica iz 'Gospodina Savršenog' priznala da je povećala usne

Foto: Instagram
22.10.2019.
u 18:55

Mihaela Muhvić svojim obožavateljima je otkrila kako je povećala usne i kako s Mijom više nije u kontaktu

Mihaela Muhvić došla je do finala showa "Gospodin Savršeni", ali Mijo Matić u završnici showa nije odabrao ovu 23-godišnjakinju iz Poreča već je njegov odabir bila Nuša Rojs.

Mihaela je jučer uživo na Instagramu odgovarala na pitanja obožavatelja, a osim o sudjelovanju u "Gospodinu Savršenom", pričala je o estetskom zahvatu na kojem je bila. Priznala je da je povećala usne i detaljno je sve objasnila.

– Mnogo je pitanja o mojim usnama, da povećala sam ih, ali ne previše. Sviđa mi se kako sada izgledaju, a u showu su nas često šminkali i izvan linije usana pa sam se tako sada počela i sama šminkati. Hijaluron koji imam izlazi iz usana za četiri mjeseca – ispričala je Mihaela.

Mnogo pitanja obožavatelji su joj postavili o Miji Matiću, zanimalo ih je u kakvim su  odnosima ostali nakon što je u finalu napustila show.

– Mijo mi se kasnije nije javljao, a da je htio, mogao se javiti jer je vremena imao – rekla je  Mihaela. S Mijom više nije u kontaktu, ali s ostalim natjecateljicama i dalje se čuje i uskoro planiraju zajednički izlazak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije