Nas troje

Novom fotografijom na Instagramu Amra Džeko raznježila pratitelje

08.07.2020.
u 10:59

Nije tajna da je Amra Silajdžić Džeko jedna od najuspješnih bh. manekenki, kao ni to da je u svojoj karijeri imala angažmane na kojima bi joj mnogi pozavidjeli. U braku je s proslavljenim nogometašem Edinom Džekom i imaju dvoje djece, kćerku Unu i sina Danija, a sretni par čeka još jednu bebu. Vijest o proširenju obitelji na svojim društvenim mrežama je objavila sretna mama, i nije trebala proći ni minuta da njen Instagram profil bude pretrpan čestitkama i lijepim željama.

Amra je ovoga puta na društvenim mrežama podjelila novu fotografiju, koja je raznježila sve njene pratitelje. Naime, ona je objavila fotografiju sa suprugom Edinom na kojoj je u prvi plan istaknula svoj trudnički stomak.

– Nas troje – kratko je napisala ponosna mama ispod fotografije, koja je za kratko vrijeme dobila veliki broj komentara upućenih prekrasnoj Amri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad me moja @belmatvico obraduje... 👗😍 #BelmaTvico #dress

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

– Stvarno imam sreću da mi i ova trudnoća prolazi bez problema i komplikacija, mučnina prva tri mjeseca… Znam da sam jedna od rijetkih žena koja uživa svih devet mjeseci u trudnoći. Hvala Bogu. Ovo je bila planirana trudnoća, čak i prije 20 godina sam ti rekla da bih voljela da imam veliku obitelj i presretna sam što mi se taj san ostvaruje – kazala je Amra za magazin „Azra“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije