NOVE OPTUŽBE

Novi skandal potresa svijet slavnih!

PA/Pixsell
24.10.2017.
u 15:55

Terry Richardson je dobio zabranu rada u prestižnim časopisima poput Voguea, Vanity Faira i GQ-a s, a razlog zbog kojeg su mu otkazali suradnju su optužbe da je seksualno zlostavljao žene s kojima je radio.

Novi skandal potresa svijet celebrityja, a ovaj put je u središtu skandala poznati fotograf Terry Richardson pred čijim su fotoaparatom pozirale brojne slavne osobe.  

Naime, Richardson je dobio zabranu rada u prestižnim časopisima poput Voguea, Vanity Faira i GQ-a s kojima je godinama surađivao, a razlog zbog kojeg su mu otkazali suradnju su optužbe da je seksualno zlostavljao žene s kojima je radio. 

Dugo vremena se šuškalo o tome kako je Richardson zlostavljač, ali on je to uporno negirao, a sada su na vidjelo izašle priče žena koje tvrde da ih je Richardson prisilio na seks.

Njegov glasnogovornik je demantirao ove optužbe i rekao: Sve ove priče utemeljene su na komentarima na Instagramu koji nemaju veze s istinom.

Richardson je fotografirao brojne poznate dame, poput Lady Gage i Miley Cyrus koja je nakon suradnje s njim rekla da je požalila što je surađivala s njim ali nije otkrila što ju je smetalo u njegovom radu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije