Naslovnica Showbiz

Nova tragedija u obitelji Šabana Šaulića: 'Umro je od tuge za njim'

-Stalno je govorio: 'Srce će mi puknuti od tuge'. Tako je i bilo. U nedjelju je umro - otkrio je Šabanov brat Hasan.
13. ožujka 2019. u 21:15 1 komentara 1432 prikaza
Foto: Screenshot

Smrt pjevača Šabana Šaulića potresla je članove njegove obitelji. Svega nekoliko dana nakon što je Šaulić izgubio život u prometnoj nesreći preminuo je i njegov brat, također pjevač Muradif Demirović. 

Tužnu vijest medijima je otkrio njegov brat Hasan Dudić koji je i sam teško podnio njegovu smrt. Nakon vijesti da mu je preminuo i Muradif Dudić je završio u bolnici, piše Blic.

- U bolnici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja 4 brata su umrla, ja ne znam kako da to podnesem, velika je bol je zadesila našu obitelj. Najstariji brat Muradif Demirović prvi je počeo pjevati, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problem s plućima.

Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo i nije mogao da preboli što mu je brat preminuo - izjavio je Hasan za Blic i dodao kako se njihov brat danima nervirao što nije bio u stanju otići Šabanu na sprovod. - Stalno je govorio: 'Srce će mi puknuti od tuge'. Tako je i bilo. U nedjelju je umro - otkrio je Dudić. 

 

  • Avatar BosnaArgentina
    BosnaArgentina:

    Hm, hm...kako li je tetka Rasema, za daidžu Sabita niko ništa ne javlja, i amidžišna Fadila nije to najbolje podnijela, tetak Ramo je oslabio na živcima, amidžišna Zumra se izgleda propila...eto posla za stalnog dopisnika VL iz Šapca.