TO SE RIJETKO VIĐA

Nogometaš uhvatio suprugu s ljubavnikom pa napravio nešto nevjerojatno

22.04.2019.
u 08:00

Darren Bent je došao kući u šest ujutro nakon što mu je javljeno da je njegova supruga Kirsty MacLaren s drugim muškarcem. No, nakon što je primijetio njegov automobil, bivši nogometaš se vozio po kvartu dok ljubavnik ne ode.

Bivši engleski reprezentativac Darren Bent završio je u pritvoru nakon svađe sa suprugom koju je zatekao s drugim muškarcem. 

Bent je došao kući u šest ujutro nakon što mu je javljeno da je njegova supruga Kirsty MacLaren (na fotografiji) s drugim muškarcem. No, nakon što je primijetio njegov automobil, bivši nogometaš se vozio po kvartu dok ljubavnik ne ode.

A nakon što je muškarac otišao uslijedila je velika svađa Benta i supruge tijekom koje je, kako pišu engleski mediji, poderano nogometaševo dizajnersko odijelo. Pozvana je policija pa je nogometaš uhićen i ubrzo pušten.

Nakon svega se javila i supruga Kristy koja je u svemu tome ostala bez zaručničkog prstena vrijednog 600 tisuća funti.

"Dobio je što je zaslužio", neki su od komentara na društvenim mrežama jer je Bent ranije varao suprugu zbog čega su nakratko i bili razišli. Inače, 35-godišnji Bent sada radi kao sukomentator na Sky Sportsu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?