IVANIŠEVIĆEVA SUPRUGA

Nives: Moja mama je davno prije mislila da je jadan onaj koji me oženi

17.04.2018.
u 10:15

Voditeljica je u televizijskom intervju pričala o modi i kuhanju, ali nije bila previše rječita u odgovaranju na pitanja o braku i trudnoći.

Radijska i televizijska voditeljica Nives Ivanišević ne voli govoriti o svom privatnom životu, a otkako je u braku s bivšim teniskim asom Goranom Ivaniševićem izbjegava komunikaciju s medijima, ali svoj prvi televizijski intervju ipak je pristala dati za RTL Exkluziv. 

U intervju je pričala o modnoj suradnji s modnim brendom ELFS čije je novo zaštitno lice, a o tome što je razlikuje od ostalih ELFS djevojaka je  rekla:

Pa mislim da sam pozitivna, ženstvena i elegantna - baš kao i sve Elfs djevojke koje su do sada bile - ove neke male razlike - to su  sitnice. Novinarka je na to dodala da je razlika u tome što ih je sada dvoje, aludirajući na Nivesinu trudnoću, ali ona to nije komentirala samo se nasmiješila. Nije komentirala ni brak, ali pohvalila se svojim kulinarskim sposobnostima.

- U kuhinji sam začuđujuće dobra. Moja mama je davno prije mislila jadan onaj koji tebe oženi - neće tu biti ništa ali sad baš obožavam kuhati - rekla je Nives, a novinarku je zaključila kako Goran onda nije gladan.

- Pored mene jednostavno nitko nije gladan - dodala je Nives. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije