'MALA SIJA'

Nives Celzijus u uskoj haljini pokazala raskošne atribute i oduševila pratitelje: 'Vidi ti male'

21.11.2022.
u 08:00

Nives na ovoj fotografiji sjedi na stepenicama držeći se rukama za metalne drške. Odjenula je crvenu haljinu koja joj se savršeno pripila uz tijelo, a do izražaja je posebno došao njezin duboki dekolte koji je bujne grudi stavio u prvi plan

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj je još jednom istaknula svoje raskošne atribute. Nives na ovoj fotografiji sjedi na stepenicama držeći se rukama za metalne drške. Odjenula je crvenu haljinu koja joj se savršeno pripila uz tijelo, a do izražaja je posebno došao njezin duboki dekolte koji je bujne grudi stavio u prvi plan. Također, nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine duge noge. Jesenske nijanse šminke, raspuštena kosa i srebrne sandale na petu dodatno su začinile cjelokupni modni izričaj. 

- Mala sija – napisala je u opisu, a u komentarima je dobila brojne pohvale.  
Influencerica Sonja Kovač i pjevačica Žanamari Perčić u komentarima su joj stavile niz gorućih vatrica. "Sijaš kao dijamant", "Opa", "Vidi ti male", "Savršena", "Uh, baš si seksi", "Koja ljepotica", "Prelijepa si", dodali su obožavatelji. 


Inače, influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama. Tako je nedavno Nives objavila fotografiju na kojoj je izbacila guzu jer je  pozirala u tangicama narančaste boje, te grudnjaku iste boje, a cijelu je kombinaciju začinila jarko žutim štiklama. Tu fotku je lajkalo čak 20.000 pratitelja, a brzo su krenuli i komentari obožavatelja. "Ovdje bi i slijep progledao, volimo te, stojimo, uz tebe smo. Hvala što postojiš", "Pogled koji govori sve, savršena", "Uh, gđo Zeljković, ovo bi moglo biti opasno za nas malo starije u rizičnim godinama", "Savršena linija tijela", "Opaaaa", "Sve si porazbijala", "Bomba si, Nives", "Vrlo izazovno, da ti srce stane", pisali su tada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?