poznata influenserica

Nitko nije ostao ravnodušan: Podijelila posljednje trenutke s preminulim sinom

Foto: Instagram
1/3
26.02.2020.
u 16:26

Jedna od poznatijih influenserica Kassady Bingham posljednjih godinu dana je prošla kroz jako teško razdoblje, koje je na samom kraju završio jednom velikom tragedijom. Naime, njezin dvogodišnji sin Milo preminuo je nakon borbe protiv leukemije. Daleko od glamura koji se može vidjeti na društvenim mrežama, odlučila je pokazati i drugu stranu njezine obitelji, piše Azra. 

Cijelu priču podijelila je javno, a sve je propratila s fotografijama posljednjih trenutaka sa svojim sinom, što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na podijeljenim fotografijama nalazi se ona sa sinom u naručju. Malenom dječačiću leukemija je dignasticirana sa svega dva mjeseca, pa je upravo iz tog razloga odlučila sve ispričati, kao i podići svijest o ovoj bolesti. Ovaj tjedan pogodila ju je najveća tragedija, nakon što je njezin sin izgubio bitku za život.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Nikada nisam osjetila ovakvu bol. Srce mi je slomljeno i ne znam što bih još rekla – napisala je tada, dok je prije nekoliko sati objavila i posljednje zagrljaje sa sinom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Danas je bila posljednja prilika da zagrlim sina. Bio je tako hladan zbog toga što je bio u mrtvačnici. Izgledao je tako mirno i lijepo. Usprkos tome što je bio hladan, moje srce je bilo toplo. Bilo mi je jako teško otići od njega. Znam da je to bilo samo njegovo tijelo, ali nisam se mogla suzdržati jer sam ipak te obraze ljubila posljednje dvije godine – stoji u njenoj objavi.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije