DOZLOGRDILO JOJ

Nekada su bile bliske, a danas? Prijateljica progovorila o odnosu s Meghan

07.06.2019.
u 08:25

Bollywoodska zvijezda i glumica Priyanka Chopra (36) i Vojvotkinja Meghan Markle (37) već su neko vrijeme na meti tračeva. Kolaju priče da je dvojac posvađan još od prošle godine kada Meghan nije otišla na Priyankino vjenčanje.

Priyanka Chopra je na društvenim mrežama opovrgnula tvrdnje o posjeti malom Archieju nakon što su je zamijetili u Londonu, prenosi Metro.co.uk.  

- Iako su ideje za darove odlične, priča je neistinita. Ja sam u Londonu bila zbog posla. Nadam se da će izvor koji je to rekao ubuduće malo bolje provjeravati činjenice - objavila je u petak nakon što su tamošnji mediji nagađali da je darivala Archieja Tiffany draguljima.

Prošle godine je između Meghan i nje započela navodna svađa jer se Meghan nije pojavila na vjenčanju Priyanke i Nicka Jonasa. Ona trenutno piše knjigu i provodi vrijeme putujući svijetom, a zbog previše obveza nije mogla posjetiti sina vojvotkinje od Sussexa.

Naime, nije se pojavila ni na darivanju Meghaninog djeteta u New Yorku, a tada se pisalo da je Priyanka odbila pozivnicu jer se Meghan nije pojavila ranije na njezinom vjenčanju. Indijska glumica se odlučila izjasniti po pitanju navodne svađe.

- Oh moj bože...Nije istina da smo u svađi - rekla je ona.

Prijateljstvo Indijke i vojvotkinje počelo je još 2016. godine, a jednom prilikom su rekle kako su odmah kliknule shvativši da imaju puno toga zajedničkog.

- Sve glasine o Priyanki i Meghan nisu isitnite. Chopra i Markle su još uvijek bliske prijateljice i često razgovaraju. Vojvotkinja se povjerava Priyanki o svim prilagodbama koje mora napraviti otkako je postala dio kraljevske obitelji - rekao je izvor stranim medijima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije