ŠOKANTNO PRIZNANJE

Nedavno je otkrila da je bila zatočena i silovana, a sada se pjevačica opet oglasila

22.03.2020.
u 17:30

Duffy je rekla kako je htjela dati intervju ali bilo joj je jako teško o svemu govoriti i napisala je pjesmu i nada se da će pjesma pomoći svima koji su trenutno u izolaciji.

Prije nekoliko tjedana svi su ostali šokirani kada je pjevačica Duffy otkrila kako je sa scene izbivala dugo vremena jer je bila oteta, a njezini otmičari su je drogirali i silovali. 

- Nekoliko dana sam bila silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Oporavak je trajao, ali sada sam dobro i ne postoji lagan način za oporavak. U posljednjih deset godina dane i dane sam posvetila tome da se osjećam bolje i da osjetim radost u srcu i to se konačno dogodilo – napisala je Duffy na svom Instagramu.

Sada se nekoliko tjedana kasnije prvi put oglasila i rekla je kako je pokušala dati intervju na jednom radiju gdje je predstavila svoju novu pjesmu, ali bilo je puno teže nego što je mislila i intervju nije uspjela dati, ali je napisala: 

- Pokušala sam dati intervju, ali je teže nego što sam mislila, tako da ću se uskoro obratiti pismeno. Umjesto njezinog intervjua slušatelji su imali priliku čuti njenu novu pjesmu. - Ne planiram je objaviti, mislila sam da bi ovo bilo lijepo za ljude koji su trenutno u svojim kućama u izolaciji - poručila je Duffy. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije