NE ŽIVE U HRVATSKOJ

Ne viđamo ih često! Marijana Mikulić pokazala roditelje i brata: 'Vidi se tko je uvijek bio crna ovca u obitelji'

21.06.2022.
u 15:46

Naime, glumica je objavila fotografiju na kojoj su njeni roditelji koje ne pokazuje često. Na fotografiji je i njen brat Ivan koji živi u Švedskoj

Glumica Marijana Mikulić (40) na svom Instagram profilu često dijeli trenutke iz privatnog života i obiteljske fotografije, a sada je pratitelje iznenadila novom objavom. Naime, glumica je objavila fotografiju na kojoj su njeni roditelji koje ne pokazuje često.  

"Starkeci moji. Na drugoj fotki s dvoje nas, svojih odseljenika. A mislim da je i po toj drugoj fotki jasno tko je uvijek bio crna ovca u obitelji, doslovno", napisala je Mikulić uz fotografiju na kojoj je i njen brat Ivan koji živi u Švedskoj. Glumičini roditelji inače žive u Hercegovini i ne viđaju se svakodnevno, pa je Marijana sretna zbog svake minute koju provede s njima.

 

Podsjetimo, Mikulić je nedavno podijelila svoje mišljenje o odgoju djece te je otkrila kako misli da je većina posla oko djece ipak na mamama. Objavila je video u kojem pokazuje kako djecu uči spremati i kuhati te da im čita priče prije spavanja – prije nego što ide na event, ali i kako se katkada uspije opustiti sama u kadi, što može biti posebno teško, pogotovo kad si roditelj trojice živahnih sinova.  
"Koliko puta sam čula pitanje: 'Pomaže li ti muž oko djece?' Odmah se narogušim: 'Kako pomaže li, pa to su i njegova djeca, oboje radimo, mi sve dijelimo'. Ali kroz razgovor s prijateljicama shvaćam da se samo tješimo. Muževi su nam uistinu divni tate, koji se trude. Ali ako ćemo iskreno, ipak je i dalje velika većina sveeega na mami. Iako oboje radimo, tako često čujemo: 'Mama će, tata radi!' Rijetki su trenuci kada mame nađu vremena samo za sebe. A kako je kod vas, ali iskreno?! I koliko vam to kida živce od 1-10? Meni 12", napisala je tada uz objavu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?