SRAMEŽLJIVI PRAUNUK

Ne pokazuju osjećaje javno! Ovo kraljica radi kad mali princ George prespava kod nje

Foto: PA/Pixsell
1/2
22.07.2019.
u 11:45

George danas slavi šesti rođendan, pa prabakino srce je osvojio kada ju je počeo zvati 'Gan, Gan' što je kraljicu raznježilo.

Princ George često ostaje prespavati kod svoje prabake, Elizabete II, a ona mu ostavlja male poklone u podnožju kreveta kako bi se razveselio kad se probudi, tvrdi izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

George danas slavi šesti rođendan, pa prabakino srce je osvojio kada ju je počeo zvati 'Gan, Gan' što je kraljicu raznježilo.

- Kraljica bira sitne poklone te ih ostavlja u podnožju Georgeova kreveta svaki put kad ostane spavati u Buckinghamskoj palači -  tvrdi izvor koji isto tako kaže da je George dječak koji ima prilično čvrst karakter, ali zna biti i sramežljiv.

Kraljevska obitelj ne pokazuje pretjerano osjećaje u javnosti, pa je zanimljivo da Elizabeta sve svoje prave osjećaje čuva u dnevniku pod ključem koji može pročitati i otvoriti samo njezin suprug, princ Filip. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?