Jezivo

Napravila selfie pa se prestrašila onime što je vidjela u odrazu naočala

25.10.2020.
u 10:57

Kada je Sara Medeiros napravila selfie s novim sunčanim naočalama, nije ni slutila što će vidjeti u odrazu stakala.

Iako je u tom trenutku bila sama kod kuće, u odrazu na naočalama vidjela je dvije sumnjive sjene koje su je prestrašile.

– Ovo sam snimila tijekom ljeta. Naručila sam nove sunčane naočale i trebalo mi je mišljenje kako mi stoje. Poslala sam fotografiju svome dečku i dok sam čekala odgovor počela sam je pažljivije gledati. Nije mi trebalo dugo da uočim nešto u odrazu što nije pripadalo tamo. Imam troje djece, od 18, 14 i 2 godine, no nisu tada bili kod kuće, bila sam sama. Vidim dvije figure, jedan dječak stoji s lijeve strane, a viši desno. Trebala bi spomenuti i da vjerujem u duhove i sve što se veže uz njih – objavila je na Quori Sara Medeiros iz Massachusettsa.

– Nekoliko medija mi je rekla da je duh jednog mlađeg dječaka povezan sa mnom, ali i da je oko mene mračna energija. Ne znam što je ovo, no znam da me jako prepalo – dodala je.

Dok su jedni rekli kako bi se i oni prestrašili nakon ovakve fotografije, drugi su uvjereni da je samo riječ o refleksiji svjetla i kutu fotografiranja. – Ljudi vide ono što žele vidjeti. Ja ne vidim ono što ti vidiš. To je samo refleksija. Ponekad su najjednostavnija rješenja najbolja – jedan je od brojnih komentara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?