ŽELI NOVU ŠANSU ZA LJUBAV

Nakon što ju je suprug prevario s dadiljom, pjevačica je dozvolu za razvod dobila od Vatikana

Foto: Profimedia
1/2
10.01.2021.
u 18:23

Naime, nakon dugotrajne borbe uspjela je poništiti brak s glazbenikom Gavinom Rossdaleom, koji ju je prevario s dadiljom, a dozvolu za razvod dobila je čak i od Vatikana.

Američka pjevačica Gwen Stefani konačno može odahnuti, te je potpuno spremna za novi početak. Naime, nakon dugotrajne borbe uspjela je poništiti brak s glazbenikom Gavinom Rossdaleom, koji ju je prevario s dadiljom, a dozvolu za razvod dobila je čak i od Vatikana. 

Pjevačica je više puta naglasila kako joj je vjera izrazito važna u životu, pa joj je ova rastava koju je podržao i vatikanski tribunal pomogla da napokon iza sebe ostavi jedno mučno razdoblje. 

- Dobit će obavijest u idućih tjedan dana, sli je definitivno službeno - potvrdio je izvor blizak pjevačici.  Gwen se inače, nedavno zaručila za country megazvijezdu Blakea Sheltona, koji je u vezu s njom ušao brzo nakon vlastitog razvoda.

Upoznali su se na snimanju američke verzije showa 'The Voice'  te su se zaljubili, Blake je već prihvatio i pjevačičinu djecu - Kingstona koji ima 14 godina, Zumu koji ima 12 i šestogodišnjeg Apolla. Od početka veze ne provode niti sekunde odvojeno, a većinu prošle godine bili su zajedno na njegovom posjedu u Oklahomi gdje su odlučili da su ipak spremni ponovno uploviti u bračnu luku , iako pjevačica nije bila sigurna da joj je potrebna ta potvrda.

- Gwen je nakon ove vijesti konačno odahnula jer joj je velika želja da brak potvrdi njezin svećenik i da ga prepozna Katolička crkva - naglasio je izvor.  

Planove za udaju joj je poremetila pandemija koronavirusa, no Gwen je odlučna i želi postati Sheltonova supruga već iduće godine. 

- Blake je izgradio kapelicu na svojem imanju u Oklahomi samo zbog toga, kako bi odao počast njihovoj ljubavi - dodao je izvor blizak zaručnicima.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?