KOMENTIRALA JE

Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik

Marko Prpic/Pixsell, Instagram
23.02.2020.
u 12:30

Podsjetimo, 25-godišnji Vinko studira informacijske znanosti u Mostaru i živi sam u obiteljskoj kući u Čapljini te se brine o imanju i životinjama jer su mu roditelji trbuhom za kruhom najprije otišli u Ameriku i potom u Njemačku.

Nakon što je pobjednikom treće sezone The Voicea proglašen Vinko Ćemeraš, koji je mnoge rasplakao svojom izvedbom pjesme 'Pelin i med' pokojnog Dine Dvornika, javila se blogerica Ella Dvornik. 

"Bas mi je drago da je Vinko pobijedio u showu The Voice s pjesmom Pelin i Med  osim što je tu pjesmu teško pjevati, mislim da i sama tematika pjesme opisuje cijelo Vinkovo putovanje - Vinko sve, najbolje u daljnjoj karijeri! Kad ti život ponudi pelin, drmni odmah dva!" napisala je Dvornik na svom Facebook profilu. 

 

 

Podsjetimo, 25-godišnji Vinko studira informacijske znanosti u Mostaru i živi sam u obiteljskoj kući u Čapljini te se brine o imanju i životinjama jer su mu roditelji trbuhom za kruhom najprije otišli u Ameriku i potom u Njemačku.

Robert i Danijela Ćemeraš i Vinkov stariji brat, te teta bodrili su pjevača u studiju. S njima je bila i Vinkova djevojka, a nedostajao je samo Vinkov mlađi brat koji trenutno radi Irskoj. 

 

 

- Vinko je zlatno dijete. Sam je sebi platio fakultet, ljeti konobario na Čiovu, a  zarađeno ulagao u obrazovanje. Nikad nikome na teretu nije bio. Vrijedan je i nikad nije kune tražio, a nije da mu se ne bi dale. Jednostavno je takav.  Kad ne bi bio zauzet fakultetom, svirao je, gažirao...- hvali svog nećaka njegova teta. Njegovi roditelji ne skrivaju koliko su ponosni  i vesele se što će se ovog svibnja njihova obitelj konačno nakon dugo godina okupiti na istom mjestu. - Nažalost, nismo već tri, četiri Božića proveli zajedno kao obitelj, ali bit će i to opet.

Valja nam malo izdurati. Evo, skoro ćemo, u svibnju, opet biti zajedno u Hercegovini, jer se ženi ovaj sin koji živi u Irskoj - rekao je Vinkov tata za Slobodnu Dalmaciju. 

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Izvodi pjesme Pearla Jama, Oasisa, Urbana, a sudjelovanje u The Voiceu smatra prigodom da alternativni rock približi široj publici. Vinko je i autor vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskom jeziku jer mu tako „puno bolje zvučeˮ.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije