HOLIVUDSKI PREKIDI

Nakon šest godina slavni par raskinuo. On ljubi drugu?

Foto: Profimedia
1/2
20.08.2019.
u 10:45

Epidemija prekida potresa Hollywood. Nažalost, ni ovaj par to nije uspio izbjeći.

Nakon šest godina veze glumica Katie Holmes i glumac Jamie Foxx odlučili su prekinuti, piše People. Izvori iz glazbene industrije potvrdili su im da se glumački par razišao još u svibnju. 

Bili su zajedno od 2013., iako nikada nisu službeno potvrdili ultra-privatnu vezu. Na upite medija, njihovi glasnogovornici još uvijek nisu dali komentar. Vijesti o razlazu para stigle su samo tri dana nakon što je Foxx viđen kako se drži za ruke s pjevačicom Selom Vave u petak navečer pri izlasku kluba u Los Angelesu.

- Ona je cura kojoj Jamie želi pomoći - rekao je izvor za People, a svjedoci spomenute večeri za PageSix tvrde da su u petak prečuli kako Holmes u restoranu govori prijateljima da ona i Jamie već mjesecima nisu skupa.

Zadnji put su zajedno viđeni na Met Gali početkom svibnja.

O njima se počelo pričati nakon što su zaplesali na jednom humanitarnom partyju u East Hamptonu, New Yorku 2013., samo malo više od godinu dana nakon što se Holmes razvela od Tom Cruisea. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije