LJUBAVNI OGLAS

Nakon prekida s Tatjanom traži curu preko Fejsa:'Dođite sve mlađe od 35 godina, ostale nek produže'

RTL
21.03.2020.
u 19:45

Miro Vojvodić iz nedavno završene sezone 'Ljubav je na selu' nakon propale romanse s Tatjanom Štulinom ljubav traži preko društvenih mreža.

Bivši farmer Miro Vojvodić (48) ne gubi vrijeme za pronalazak nove ljubavi. Nakon što je njegova romansa s Tatjanom Štulinom (46) iz showa 'Ljubav je na selu' neslavno završila Miro je ljubavnu sreću odlučio potražiti putem društvenih mreža.

- Eto cure, sad sam sam pa vi što ste mlađe od 35 dođite, neće biti po maminom. Starije neka produže pa ćete biti sve zadovoljne - napisao je Miro na Facebooku. Ubrzo se i predomislio pa je komentar potom obrisao.

Podsjetimo, između Mire i Tatjane svađe su počele još tijekom romantičnog putovanja na Hvar, a sve je eskaliralo kada je Tatjana saznala da se njezin partner bez njezina znanja nalazio s Irenom Slopšek (45).

 

 

Miro je tada pak rekao da su bili na prijateljskom piću, a sve je pokušao sakriti od Tatjane kojoj je rekao kako je bio sam. Tatjanu je odlično prihvatila i Mirina majka koja je od početka navijala da njihova ljubav opstane, no čini se kako su im Mirini 'nestašluci' ipak presudili.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije