NA INSTAGRAMU

Nakon jezivog pada u nesvijest usred emisije, meteorologinja se javila: 'Ovaj put nije srce'

Profimedia
21.03.2023.
u 08:27

Televizijske kamere zabilježile su strašan trenutak kada su se meteorologinji Alissi Schwartz preokrenule oči u glavi, izgubila je boju lica, a onda su je izdale i noge. Nakon dva dana javila se iz bolnice i zahvalila svima na podršci

Meteorologinja iz Los Angelesa, Alissa Carlson Schwartz javila se na društvenim mrežama nakon što se onesvijestila se usred emisije uživo koja se prikazivala na kanalu CBS. 

- Zahvalna sam što ovaj put u pitanju nije bilo moje srce. Dobila sam stotine poruka, koje i dalje pristižu, tako da ako ne odgovorim, to je razlog - napisala je na Instagram Storyju. 

 

Alissa Schwartz

Foto: Instagram

 

Inače, Schwartz se referirala na sličan problem koji je imala ranije, ali na drugoj televiziji. Još 2014. godine pozlilo joj je tijekom emisije, a kasnije je otkriveno kako ima problema sa srčanim zaliscima.

Podsjetimo,  televizijske kamere zabilježile su strašan trenutak kada su se meteorologinji preokrenule oči u glavi, izgubila je boju lica, a onda su je izdale i noge. Na početku priloga, dok je razgovarala s kolegicama pokušala je ostati pribrana i nasmiješena, ali bilo je vidljivo da nešto nije u redu. 

Voditeljice Nichelle Medina i Rachel Kim nisu primijetile da se Alissa onesvijestila, te su joj se obratile riječima: 'Alissa ovo je mir prije oluje'. Samo nekoliko sekundi kasnije Kim je ispustila iznenađeni uzvik 'oh' i počela se meškoljiti u stolcu kako bi vidjela meteorologinju koja je bila na drugom kraju studija. 

- Mislim da ćemo sada trebati pauzu - rekla je Medina publici, a Kim je samo kratko rekla: -Da.

 

 

Show se nije ponovno vratio na program, a kako pišu američki mediji puštali su neke ranije snimljene segmente. 

Nekoliko sati kasnije javila se meteorologinja na društvenim mrežama, napisavši kako je zahvala na svim porukama i brizi, ali da će sve biti ok. 

Nije poznato zašto se onesvijestila, no slično se dogodilo 2014. godine, kada je radila na drugoj televiziji. Mijenjala je kolegicu i iznenada usred prijenosa povratila.  Nakon što je posjetila doktora otkriveno je da joj jedan srčani zalisak curi, Rekli su joj da ne znaju koliko će još trajati. No, nakon što je dobila dijete, matične stanice iz trudnoće pomogle su da se srce popravi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?