pronašla ljubav

Nakon Hakije i Marijana najavila svadbu: 'Zaručena sam, Igor mi je vratio vjeru u ljude'

Foto: Facebook
21.03.2020.
u 20:25

- Jako sam sretna jer mi je vratio vjeru u ljude i, ono najvažnije, znam se uvijek mogu osloniti na njega. Koračamo polako, ali sigurna sam da ćemo sretno stići do cilja - kazala je Marijana.

Dvije sezone Marijana Črlenec pokušala je pronaći ljubav u showu 'Ljubav je na selu'. U internacionalnoj sezoni boravila je kod Jacka Vukoje, a u netom završenoj sezoni kod Hakije Špage. No, sreća na ljubavnom planu nije joj se osmjehnula. Sve do sada. Nedugo nakon što je s emitiranjem završena posljednja sezona popularnog RTL-ovog showa Marijana se pohvalila zarukama. Njezino srce prije nekoliko mjeseci osvojio je 36-godišnji Igor.

- Vrlo je tolerantna osoba, puna empatije. Osoba koja će i u lošem i u dobrom stajati uz mene - kazala je Marijana za RTL.

- Jako sam sretna jer mi je vratio vjeru u ljude i, ono najvažnije, znam se uvijek mogu osloniti na njega. Koračamo polako, ali sigurna sam da ćemo sretno stići do cilja - dodala je 28-godišnja Črlenec kojoj se ne žuri s vjenčanjem.

 

 

- Zaručila sam se, ali za to imamo vremena. Ako se slažemo ovako, slagat ćemo se i u braku. Prioriteti u životu su nam trenutačno  obitelj i posao, a dalje za sve ima vremena - zaključila je Črlenec koja se zaručničkim prstenom pohvalila i na društvenim mrežama.

Nakon showa sreću u ljubavi pronašao je i Hakija koji se zaljubio u samozatajnu 30-godišnju Zagrepčanku s kojom planira vjenčanje.

- Upoznali smo se zahvaljujući društvenim mrežama… Jednog dana poslala mi je zahtjev za prijateljstvo. Vidjela me na televiziji, svidio sam joj se, bio sam joj privlačan, zanimljiv, simpatičan i odlučila mi se javiti. Nakon pola sata ja sam njoj prvi poslao poruku - kazao je Hakija koji je ubrzo shvatio da je 12 godina mlađa brineta za njega stvorena.

- Razgovarali smo danonoćno, preko poruka, videopoziva, zvali jedno drugo! Nakon samo tri dana dogovorili smo piće. Prije desetak dana odlučio sam otputovati k njoj u Zagreb i proveli smo divan tjedan skupa. To je to! Sigurni smo! Trenutno smo kod mene u Konjicu. Imamo ozbiljnu priču i nemamo što čekati, stigli smo ovdje da zakažemo termin s matičarom - istaknuo je bivši farmer kojeg mnogi nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/nakon-hakije-i-marijana-najavila-svadbu-zarucena-sam-igor-mi-je-vratio-vjeru-u-ljude-1387683 - www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije