PRESLATKA POTVRDA

Najzgodniji par Hollywooda objavio prvu fotografiju djeteta, glumac otkrio i spol

PBGPress Association/Pixsell
19.10.2019.
u 10:15

Ryan Reynolds na Twitteru je objavio prvu fotografiju s novim i najmlađim članom obitelji te lijepom suprugom

Ryan Reynolds napokon je potvrdio da su istinita bila šuškanja o tome da je njegova supruga, Blake Lively, još prije koji mjesec rodila.

Na Twitteru je objavio prvu fotografiju s novim i najmlađim članom obitelji te lijepom suprugom. Ipak, čini se kako će on i supruga još neko vrijeme držati detalje i privatni život u tajnosti jer niti objavom fotografije Reynolds nije ništa otkrio. Ono što je poznato pak je da su Blake i Ryan s bebom pozirali u šumi u Britanskoj Kolumbiji, čime je glumac htio skrenuti pozornost na važnost glasanja.

 

 

- Volim Britansku Kolumbiju. Volio bih da moje kćeri iskuse isto prirodno igralište na kojem sam ja odrastao. Kandidat za kojeg glasate oblikovat će politiku o klimatskim promjenama. Ponosan sam na napredak koji se dogodio kroz prošle četiri godine - napisao je glumac, pozvao na glasanje i fotografijom otkrio da je glumica već prije rodila, i to djevojčicu.

Iako se beba skoro niti ne vidi na fotografiji, pratitelji su oduševljeni i željno iščekuju nove informacije o bebi. Ryan i Blake upoznali su se 2010. godine na snimanju filma ''Green Lantern'', a prohodali su tek u studenome 2011. godine, nakon što se glumac rastao od Scarlett Johanson. Vjenčali su se 2012. godine te imaju tri djevojčice.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?