znak zahvale

Najslađi video kojeg ćete danas vidjeti: George, Charlotte i Louis plješću zdravstvenim djelatnicima

27.03.2020.
u 10:35

Na Instagram profilu Kensington Royal Kate Middleton i princ William podijelili su presladak video u kojem George, Charlotte i najmlađi Louis plješću svima koji sudjeluju u borbi protiv pandemije koronavirusa. Vojvoda i vojvotkinja već su više puta izrazili zahvalnost NHS-u, britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi, a ovaj je video dio kampanje kojom se Britanci pozivaju da stanu na prozore i ulaze svojih domova te zaplješću svim zdravstvenim djelatnicima, piše Diva.hr.

- Svim liječnicima, medicinskim sestrama, njegovateljima, liječnicima opće prakse, farmaceutima, volonterima i drugim zdravstvenim djelatnicima koji neumorno pomažu svim pogođenim koronavirusom, hvala vam, napisali su na profilu Kensington Royal, ispod videa na kojem princ George, princeza Charlotte i princ Louis entuzijastično plješću ispred rezidencije Anmer Hall. Vjeruje se da će vojvoda i vojvotkinja ostati u Norfolku s djecom sve dok traje kriza s koronavirusom. Za to vrijeme, piše Vogue, George i Charlotte školuju se od doma. 

Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije