SMIJE SE S DRUGIM

Najavili su svadbu pa iznenada prekinuli: Pjevačica i milijarder ipak neće pred oltar

21.01.2020.
u 11:15

Iako su prošlog travnja najavili vjenčanje desetljeća, čini se da Rihanna i milijarder Hassan Jameel neće pred oltar.

Prema tvrdnjama američkih medija, princeza s Barbadosa Rihanna i njezin dečko Hassan Jameel s kojim je bila u vezi tri godine i prošle godine u travnju najavila vjenčanje, više nisu u ljubavnoj vezi.

Izvori su potvrdili priču o razlazu para za E! i TMZ prije nego što su fotoreporteri snimili pjevačicu u društvu A$AP Rockyja, repera s kojim je surađivala 2013. godine na videu za njegovu pjesmu "Fashion Killa". Dvojac je ulovljen  backstageu jednog humanitarnog događaja kako se smiju i ležerno druže, ali za prisutne medije nisu komentirali svoje zajedničko pojavljivanje.

 

 

Inače, za Hassana i Rihannu javnost je doznala 2017. godine nakon što su ih fotografi ulovili kako se ljube u bazenu na zajedničkom odmoru u Španjolskoj. Par nikada nije davao izjave o svojoj vezi, a o svojoj sreći u ljubavi Rihanna je progovorila prošle godine u intervjuu povodom pojavljivanja u filmu "Oceanovih 8".

- Ušla sam u novu vezu koja mi znači. Shvatila sam da moram napraviti vrijeme za to. Baš kao što njegujem svoj posao, moram njegovati i ovo. Ugasit ću sve na dva-tri dana povremeno. U kalendaru sada postoji onaj "osobni dan", to je novo za mene - rekla je tada Rihanna.

Inače, u travnju prošle godine Hassan ju je zaprosio i pop diva je rekla 'da', pisao je Metro.

Hassan Jameel član je uprave obiteljske firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac, a njegova vrijednost procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara. Prema Forbesu, oni su četvrta najbogatija obitelj u Saudijskoj Arabiji, ali su više poznati po ogromnim donacijama u humanitarne svrhe.

Mladi Jameel je prije nekoliko godina bio u vezi s Naomi Campbell, iza sebe ima jedan propali brak, ali to ga nije obeshrabrilo. - Ludo je zaljubljena u njega. Vjenčanje je samo pitanje vremena, ona ne može dočekati da je zaprosi - rekao je izvor za britanske medije tada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije