UMAG

Na petom Sea Star Festivalu više od 42.000 posjetitelja

22.05.2023.
u 16:48

Na petom izdanju Sea Star festivala, održanom proteklog vikenda u umaškoj laguni Stella Maris, sudjelovalo je više od 42.000 posjetitelja iz Hrvatske i svijeta, koji su uživali u najvećim svjetskim i regionalnim imenima elektroničke glazbe, objavio je organizator festivala.

Kroz festivalska vrata ovogodišnjeg festivala u četiri večeri ušlo je više od 42.000 posjetitelja, iz više od 40 zemalja i sa četiri kontinenta. Osim domaće publike prevladavli su fanovi iz Slovenije, Italije, Austrije, Švicarske, BiH i Srbije, a bilo je i onih koji su do Umaga potegli čak iz SAD-a, Australije, Izraela i Kuvajta.

Događaj kojim se lansira nova turistička i festivalska sezona nadmašio je prošlogodišnje brojke posjete već prve večeri uz nastupe Robina Schulza, Senidah i Hiljsona Mandele, da bi u subotu navečer otišao nekoliko koraka dalje uz svjetske velikane The Prodigy i techno superzvijezdu Indiru Paganotto.

Najveći electro punkeri svih vremena “oteli” su Tesla Main Stage i isporučili nastup koji će fanove držati još danima, a snažne dojmove oduševljenja brzo su podijelili i na svojim društvenim mrežama. 

Kao i svih godina dosad, osim zadatka pokretanja turističkog ljeta Sea Star je u potpunosti izvršio i drugu misiju – onu mira, ljubavi i jedinstva, pokazavši koliko skladno se mogu zabavljati mladi sa svih strana svijeta, poručuje organizator.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije