SLOMILA JE SRCA

Muškarci su obožavali ovu najljepšu glumicu Hollywooda, a lice je uništila operacijama

Profimedia
22.10.2019.
u 14:15

Kim Basinger bila je jedna od najuspješnijih glumica, ali razvod od Aleca Baldwina ju je uništio.

Ugodinama najveće popularnosti i slave Kim Basinger bila je jedna od najljepših glumica Hollywooda koja je privlačila neodoljivom karizmom i slomila je srce brojnim muškarcima.

Ulogu Bondove djevojke imala je u filmu "Nikad ne reci nikad" u kojem je Bonda glumio Sean Connery, a status erotske zvijezde  dobila je nakon uloge u filmu "9 1/2 tjedna" u kojem je glumila s Mickeyjem Rourkeom.
 

 

Ova bivša Bond djevojka zavela je glazbenika Princea i glumca Richarda Gerea, a ljubav s Alecom Baldwinom okrunila je i brakom. Vjenčali su se 1993. godine i to nakon što je glumica proglasila bankrot. Naime, bila je rasipna u tom periodu najveće slave i nije vodila računa o  financijama i dosta je tulumarila u tom periodu i novac je brzo nestajao s njezinog bankovnog računa. Alec joj je pomogao u tom periodu, a četiri godine nakon vjenčanja rodila im se kći Ireland.

Hirovita narav glumice i još brojni problemi u odnosu ovog bračnog para doveli su do kraja ljubavi 2000. godina nakon vjenčanja. Poslije razvoda pala je u depresiju i povukla se iz javnosti na neko vrijeme, a tijekom liječenja postala je ovisna o lijekovima.

Sada ova 65-godišnja glumica manje snima i više se posvetila humanitarnom radu, a sudeći po fotografijama s jednog događaja na kojem se pojavila ovaj tjedan posvetila se i odlasku estetskom kirurgu jer joj se lice jako promijenilo. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije