DETALJI SA SVADBE:

Mladenci zapjevali sa Zabranjenim pušenjem, a Katarina se držala i jednog tradicionalnog običaja

26.07.2021.
u 12:17

Veliku pažnju ovog vikenda u Livnu privukla je i Rimčeva žuta Nevera u kojoj su se mladenci odvezli do staklenog šatora postavljenog u Livanjskom polju gdje je zabava trajala do kasno

Bila je to svadba za pamćenje sudeći po snimkama i fotografijama koje su uzvanici Mate Rimca i Katarine Lovrić dijelili na društvenim mrežama. Trubači su mladenku ispratili ispred njezine kuće u Odžaku, a bila je to samo uvertira u feštu o kojoj će se u Livnu još dugo pričati. U crkvu u župi Odžak - Ćaići mladenka je ušetala u vjenčanici s potpisom Dianas Dream i cijena ove duge bijele vjenčanice s puf rukavima se kreće od 58 do 64 tisuće kuna, a do oltara ju je pratio otac, a u pozadini je svirala pjesma "You Raise Me Up". 

Na svadbi koju su početkom svibnja imali u Vili Dalmaciji na kojoj je bilo tek tridesetak uzvanika mladenci se nisu držali previše tradicije pa nije bilo ni bacanja buketa mladenke, a meni je bio vegetarijanski jer Mate već godinama ne jede meso. Zato su se sada nakon crkvenog vjenčanja u Livnu držali tradicije pa je Katarina bacila i jabuku preko krova kuće i uspjela je prebaciti jabuku što znači da će se mladenci dobro slagati i živjeti u ljubavi. Veliku pažnju ovog vikenda u Livnu privukla je i Rimčeva žuta Nevera u kojoj su se mladenci odvezli do staklenog šatora postavljenog u Livanjskom polju gdje je zabava trajala do kasno, a mladenci su svima poručili kako ovo nije svadba nego party.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILOMENA (@filomenapuljiz)


Uz pjesme Bajage i Instruktora i Zabranjenog pušenja gosti su se rasplesali, a Bajaga je mladencima otpjevao i pjesmu za prvi ples, a njihov odabir bila je njegova pjesma "Bademi i so". Mladenci su se Zabranjenom pušenju pridružili na pozornici i zajedno zapjevali Yugo 45, a nakon što im je Sejo Saxon čestitao i rekao kako im želi još puno automobila koji će se zvati po vjetrovima Mate Rimac je uzeo mikrofon i dodao: Ma je**š aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole. Mate je ovog vikenda počastio i svoje sumještane i okrenuo je, kako pišu 24 sata vola od 800 kilograma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?