Legendarni glazbenik

Mišo Kovač ponovno hospitaliziran!

Mišo Kovač
Tomislav Miletic/PIXSELL
25.11.2021.
u 19:55

Legendarni šibenski pjevač Mišo Kovač (80) sinoć je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, ponovno završio u bolnici i trenutno se nalazi na odjelu za Pulmologiju na splitskim Firulama.

Prije dva dana dobio je visoku temperaturu, no tek je sinoć po njega došla splitska Hitna pomoć u njegov dom u Strožanac gdje živi sa suprugom Lidijom. Liječnici navodno sumnjaju na početak upale pluća. U pitanju nije koronavirus jer je Mišo odmah testiran na virus, a nalaz je bio negativan. I njegov i Lidijin. 

- Ne mogu pričati, nisam dobro - kratko je poručila njegova supruga Lidija za Slobodnu Dalmaciju. Lidija je veći dio dana provela s Mišom. Odnijela mu je u bolnicu odjeću i mobitel. On se zasad osjeća dobro.

Inače, baš je danas na radio Dalmaciji premijerno pušten hit 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' kojeg su Saša Antić i Mišo Kovač otpjevali u čast Hajduku. 

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Mišo je zbog respiratornih problema također završio u bolnici, no nakon par dana pušten je na kućnu njegu. Ovo nije prvi put da je završio u bolnici zbog toga. Prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Neposredno prije toga, legendarni pjevač je na svom posljednjem velikom koncertu, održanom 22. prosinca u Splitu pred 12.000 obožavatelja, izašao s temperaturom višom od 39 stupnjeva.

Iako lošijeg zdravstvenog stanja, legendarni glazbenik nije mirovao. U listopadu je objavio spot za pjesmu "Čuvajte mi pismu" s albuma "Budi čovjek dobre volje" iz 1999. godine. To je prvi od četiri nova spota koje je pjevač snimio krajem rujna ove godine u Podstrani u režiji Željka Petreša.

Osim za ovu pjesmu, Mišo je snimio i spotove za "Ostala si uvijek ista", "Ako me ostaviš" i "Najljepše su oči moje majke", koji bi uskoro također trebali izaći. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije