NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Mirna je u 'Život na vagi' ušla sa 135 kilograma, a danas je 60 kg lakša: 'Od danas je i službeno'

Foto: RTL
1/3
25.10.2021.
u 20:15

Svojim primjernom nastoji potaknuti i druge na promjenu pa tako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane, a pratiteljima dijeli i savjete vezane za zdravu prehranu. Krajem prošle godine pohvalila se i da je postala fitness instruktorica.

Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone Života na vagi, na svom je izgledu marljivo nastavila raditi i nakon showa, a sada se pratiteljima pohvalila novim uspjehom. 

"Od danas i službeno ispod 75 kilograma (prvi manji cilj koji sam si odredila). Idemo dalje", napisala je Mirna na Instagram Storyju.

Foto: Instagram

Mirna je na prvom vaganju imala nešto više od 135 kilograma, a do danas je skinula čak 60 kg. Svojim primjernom nastoji potaknuti i druge na promjenu pa tako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane, a pratiteljima dijeli i savjete vezane za zdravu prehranu. Krajem prošle godine pohvalila se i da je postala fitness instruktorica.   

"Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je tada Mirna na Instagramu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije