PRIJE KONCERTA

Minea pokazala noge, užarila je Instagram fotkom u vrućim hlačicama: 'Izgledaš odlično'

25.06.2022.
u 15:12

Naime, Minea je objavila fotku koju je snimila prije koncerta u Goričanu, a pokazala je kako je bila odjevena. Na sebi je imala šarenu majicu, kratke vruće hlačice i štikle

Pjevačica i voditeljica Renata Končić, poznatija kao  Minea na društvenim je mrežama objavila novu fotografiju kojom je privukla mnogo pažnje. Naime, Minea je objavila fotku koju je snimila prije koncerta u Goričanu, a pokazala je kako je bila odjevena. Na sebi je imala šarenu majicu, kratke vruće hlačice i štikle.  
Fotku je lajkalo više od 1000 ljudi, a mnogi su joj dijelili komplimente u komentarima. 

''Izgledaš odlično'', ''Lijepo'', ''Bravo, ljepotica si slatka'' samo su neki od komentara njenih pratitelja. 

 

Podsjetimo, Minea i slovenska pjevačica Nika Zorjan odlučile su snimiti duet i rezultat toga je novi ljetni hit "Bio, bio" u kojem pjevaju o ljubavnom prekidu.  - Prošli smo svi svoje životne priče, ljubavne. Sa sretnim pričama, s tužnijim pričama, ali činjenica je da ne mora svaki prekid bit tužan - poručile su Minea i Nika u razgovoru za In Magazin. Minea je odgovorila i na pitanje u kakvom je odnosu s bivšim dečkom. - Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene. Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča - ispričala je Minea. 

Minea je 2019. godine prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom. Iako Minea ne priča baš često o privatnom životu, već se u 2017. šuškalo da su prekinuli. – U cijeloj ovoj priči nema nikakve drame ni ružnih trenutaka. Slađan i ja razišli smo se mirno i korektno, poštujući jedno drugoga – kazala je Minea godinu dana nakon prekida. Prije dvije godine je pričala kako u njezinom životu postoji poseban muškarac, ali ništa više na temu ljubavi nije htjela otkriti. Obožavatelji joj na Instagramu redovito dijele komplimente na račun izgleda. 

- Pa svakako da lijepi komplimenti gode i super mi je to pročitati, ali ja sam toliko godina na estradi da sam se naviknula i na dobro i na loše, sva sreća ovih loših je malo manje ili gotovo nema, ali u ovom poslu treba znati prihvatiti i jednu i drugu stranu, nije sve crno i bijelo. Ali dobro kad ti tako daju lijepe komplimente sigurno da mi to puno znači i nekakav poticaj da idem dalje - kaže. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije