PAROVI

Milojku zamalo pozlilo dok je gledao kako ga supruga vara

16.09.2019.
u 16:45

Božiću je bilo vidno neugodno dok su se na ekranu redale scene prisnog odnosa Milijane i Požgaja. Kada su pokazali scenu u kojoj je Požgaj rukom dirao Milijanu po nogama Požgaj se zacrvenio, a onda i zakašljao.

Najpoznatiji reality par na Balkanu Milijana (21) i Milojko (74) Božić sinoć su ušli u novu sezonu showa "Parovi" i kako su kazali, tamo su namjeravali provesti medeni mjesec. No, već na samom početku čekalo ih je neugodno iznenađenje.

Milojko je imao prilike da u živom programu vidi kako se u prošloj sezoni njegova, sada već supruga, "družila" s oženjenim Aleksandrom Požgajem.

Božiću je bilo vidno neugodno dok su se na ekranu redale scene prisnog odnosa Milijane i Požgaja. Kada su pokazali scenu u kojoj je Požgaj rukom dirao Milijanu po nogama Požgaj se zacrvenio, a onda i zakašljao. Očigledno mu je bilo jako neugodno, a svi su zabrinuli da mu neće pozliti. 

Milijana se ponašala kao da je uopće nije briga za tu snimku, nego je tražila gdje će sjesti. Inače, Milijana i Milojko vjenčali su se 7. rujna pred stotinjak uzvanika. Premda se očekivalo kako će duže ostati u novoj sezoni "Parova", na kraju sinoćnje emisije rečeno im je kako napuštaju kuću. Produkcija Happy Tv im je za nagradu poklonila bračno putovanje. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije