PETA SREĆA

Milijarder (91) nakon razvoda opet ljubi mlađu, snimljeni su zajedno na plaži

16.01.2023.
u 16:43

Riječ je o Ann-Lesley Smith(66) udovici zvijezde country glazbe, Chestera Smitha. Mogul Rupert Murdoch i kapelanica upoznali su se prošle godine, a sada su ih paparazzi uhvatili na plaži

Manje od šest mjeseci prošlo je otkako se raspao brak Ruperta Murdocha, 91-godišnjeg medijskog mogula i njegove četvrte supruge Jerry Hall. No, Rupert ne gubi vrijeme i već je pronašao novu mlađu partnericu.  

Riječ je o Ann-Lesley Smith (66) udovici zvijezde country glazbe, Chestera Smitha. Mogul i kapelanica upoznali su se prošle godine, a sada su ih paparazzi uhvatili na plaži. Murdochovo omiljeno mjesto za odmor i opuštanje je upravo plaža, a tamo su ga fotografi često snimali i sa bivšom suprugom Hall. 

Smith je inače diplomirala na koledžu 1980. godine, a bila je u prisilnom braku prije no što se udala za glazbenika koji je posjedovao 13 TV postaja u Kaliforniji. Zbog situacije s prvim brakom, okrenula se crkvi zbog čega je postala kapelanica. Suprug Chester, s kojim je izdala i album 'Captured by Love' preminuo je u 78. godini.  

S druge strane, Jerry Hall je u srpnju prošle godine zbog „nepomirljivih razlika“ podnijela zahtjev za rastavu od milijardera Ruperta Murdocha s kojim je u braku bila šest godina. Hall, 66-godišnja bivša manekenka, od 91-godišnjeg je medijskog mogula Murdocha u podnesku sudu u Kaliforniji zatražila novčanu potporu i pokrivanje troškova odvjetnika. Hall je u zahtjevu podnesenom sudu u Los Angelesu rekla da "ne zna punu prirodu i opseg cijele (Murdochove) imovine i dugova, te će nadopuniti ovaj zahtjev kada se te informacije utvrde." 

Murdoch i Hall vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Spencer Houseu u centru Londona u ožujku 2016. To je bio Murdochov četvrti brak, a britanski Daily Mail tvrdi kako je Murdoch putem e-maila javio Hall kako je njihov brak gotov te će se njihova komunikacija od tog trenutka odvijati putem odvjetnika. Jerry se ne može pomiriti s ovom situacijom i jako joj je teško što je došlo do razvoda i načina na koji je njezin suprug odlučio komunicirati s njom. 

- Volim ga još... Slomljena sam - rekla je Jerry prijateljima. Strani mediji pisali su kako je tijekom pandemije koronavirusa Hall ograničila suprugu kontakte s drugim ljudima, pa čak i njegovom djecom jer je bila u strahu za njegovo zdravlje. Njegovoj djeci se nije svidjelo to i stekli su dojam kao da ih želi udaljiti od oca i imati kontrolu nad njim. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije