KONTROVERZNI PAR

Milijana hoće u reality, obitelj se strogo protivi: 'To bi ubilo našeg oca'

Foto: Facebook
23.03.2019.
u 17:20

Nedavno su gostovali na jednom od reality showova, ali nisu potvrdili sudjelovanje u toj emisiji.

Veza 74-godišnjeg Milojka i 53 godine mlađe Milijane u zadnje vrijeme uzbuđuje srpsku javnost ponajviše zbog toga što mlada Milijana otvoreno priča o njihovom seksualnom životu, a i zato što planiraju prijavu na neki od tamošnjih reality showova. 

Njezina obitelj ne miri se s tom činjenicom, a pogotovo njezin otac koji je rezignirano prijetio da će ih oboje ubiti jer ne može živjeti sa znanjem s kim njegova kćer živi.

  Kontroverzni par priznao je da se planiraju prijaviti na neki od reality showova

- Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa svojima. Međutim, imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti - rekla je Milijana za Informer.

Milijanina sestra ju moli da razvrgnu "neprirodnu" vezu, ali i da se ne prijavljuju na reality show jer, kako kaže, to bi pokosilo njihovog oca. Otac je za srpske medije prokomentirao cijeli slučaj.

- Ja ne postojim otkako je ona s njim. Ne spominjite mi tog starca. Jako sam razočaran u svoju kćer - govori shrvani otac koji je prije i prijetio smrću zbog čega je dobio zabranu prilaska.

Njezina sestra nije protiv njihove veze koliko protiv medijskog izlaganja

- Zamjeram joj što je našeg oca prijavila policiji, nije trebala tako reagirati. Taj dan kad je sve zajedno onako izašlo u javnost, otac me pozvao, plakao je i rekao: 'Ne znam što napraviti, jedino da odem do njih dvoje i ubijem ih'. Bio je toliko bijesan i povrijeđen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je i dosta ružnih komentara - govori sestra Olivera za Kurir.

- Iskreno, ne bih ih voljela gledati svaku večer kako se i dalje eksponiraju pred kamerama. Mislim da će njezin ulazak u reality show oca 'dotući' oca, to će biti njegov kraj. Znam da mu je teško jer je već sad siguran da želi raskrstiti sve veze s njom - rekla je sestra.

- Naime, prije par dana pozvala sam sestru da joj se ispričam zato što sam joj prethodno u bijesu rekla da više nema sestru. Krila sam novine na poslu, samo da ne gledaju ljudi. Ovo joj je najstariji partner i prihvatila sam ga. Mama se najbolje drži, ali, naravno, i njoj je teško. Iskreno se nadam da je sestra ovo napravila samo zbog popularnosti jer drugo opravdanje ne mogu naći - rekla je za kraj njezina sestra dodavši da ako se dogodi vjenčanje otiići će na njega.

Milijana je jako ljubomorna na Milojkovu bivšu ženu

- Možemo spomenuti da ima djecu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa pričati. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu je podnijeti - rekla je Milijana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije