GOSPODIN SAVRŠENI

Mijo je ispričao svoju stranu priču i otkrio što je presudilo prekidu s Nušom

RTL
21.10.2019.
u 08:30

Mijo Matić susreo se s Nušom Rojs u Ptuju, a njihov susret snimile su kamere RTL-ovog Exkluziva. Nakon što je Nuša ispričala svoju stranu priču o njihovom prekidu, sada je bio red na Miji da ispriča što se dogodilo i zašto su prekinuli.

- Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše - priznao je Mijo. Dodao je kako ga je Nuša u showu "Gospodin Savršeni" privukla jer je dijelila zajedničke interese s njim, od strasti prema glazbi do strasti prema vježbanju.

- Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti - rekao je Mijo. 

Nuša ga je pozorno slušala i nije bila ljuta na njega te je rekla kako će i dalje ostati prijatelji, a Mijo se s tim složio. Podsjetimo, Mijo je u finalu showa odabrao Nušu kao svoju savršenu partnericu, a ona je dva dana nakon finala objavila kako više nisu zajedno. Sudeći prema njezinim objavama na Instagramu s prekidom se još nije pomirila. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?