THOMAS MARKLE

Meghanin otac zbog intervjua postao nepoželjna osoba u kraljevskoj obitelji

20.06.2018.
u 20:46

- Meghanin otac pokazao se kao osoba kojoj se ne može vjerovati, i zbog toga ga više neće zvati na kraljevska događanja - kazao je izvor Radaru.

Thomas Markle, otac vojvotkinje Meghan doživotno je izbačen sa svih kraljevskih događaja nakon što je prije dva dana dao intervju Piersu Morganu u TV emisiji "Good Morning Britain", piše Radar. 

Kraljevska obitelj bila je šokirana kada je Markle u intervjuu pričao o svojim razgovorima s Harryjem o politici, skandalu s paparazzima, svojoj bolesti i posebno žaljenju jer nije nazočio kćerinu vjenčanju.

- Meghanin otac pokazao se kao osoba kojoj se ne može vjerovati, i zbog toga ga više neće zvati na kraljevska događanja - kazao je izvor Radaru.

U prvom dijelu intervjua Markle je govorio kako je i njegova kći princeza, te da je ona dobitak za Harryja, no problematičan je drugi dio u kojem je govorio kako Harryja još nije vidio, ali kako se s njim više puta čuo telefonski. Razgovarali su, dodao je, o Trumpu, Brexitu i drugim stvarima.

- Rekao sam mu kako ne volim Trumpa, a on je dodao da će mu dati šansu. To mi se ne sviđa, no svejedno mi je Harry drag - kazao je Markle i dodao kako je Harry "otvoren za eksperiment s Brexitom".

To je najviše zasmetalo kraljevsku obitelj jer ne žele da javnost zna njihova politička stajališta. Zato je Thomas Markle kod njih postao persona non grata.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije