NEVOLJE U RAJU

Meghan navodno želi razvod od Harryja, a ovo je razlog

31.07.2020.
u 07:46

Nakon što se već neko vrijeme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea je otkrio kako Meghan navodno želi razvod, čim druga beba dođe na svijet

Iako su se preselili u Kanadu kako bi tamo živjeli mirnijim životom, pojedini detalji o odnosu Meghan Markle i princa Harryja ipak su "isplivali" na površinu. Nakon što se već neko vrijeme piše o Meganinoj drugoj trudnoći, magazin New Idea je otkrio kako Meghan navodno želi razvod, čim druga beba dođe na svijet.

Kako ne dijele isto mišljenje o drugoj bebi, par je navodno 2018. godine tijekom posjeta Australiji spavao u odvojenim sobama, kazao je izvor koji je u to vrijeme radio za princa. Danas, iz tog razloga, mnogi bliski prijatelji princa brinu kako će ga žena ostaviti čim se rodi druga beba.  Meghan i Harry nedavno su viđeni kako izlaze iz jedne klinike na Beverly Hillsu, u kojoj se nalazi ordinacija Dr Sharon Winer, specijalistice za umjetnu oplodnju.

Mnogima je to znak kako se par sprema na drugo dijete umjetnim putem. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije