poznati glumac

Matthew McConaughey otkrio dosad nepoznate detalje o svojoj obitelji

Foto: EPA
1/2
15.10.2020.
u 07:22

Holivudska zvijezda Matthew McConaughey kad je u pitanju njegov privatni život poprilično je samozatajan iako često ističe kako mu je obitelj na prvom mjestu

Nagrađivani glumac koji samo niže sjajne uloge, godinama je u sretnom braku s lijepom Brazilkom Camilom Alves s kojom ima troje djece.

U jednom od dosad najiskrenijih intervjua, slavni Amerikanac koji je ostvario ulogu života u hvaljenom filmu 'Dobri dileri iz Dallasa', ispričao je za People kako je za njega biti tata ostvarenje snova, prenosi Tportal.hr. 

'To mi je doista najvažnija stvar na svijetu', priča Matthew McConaughey koji spretno balansira privatni i poslovni život.

Baš poput mnogih roditelja tijekom globalne pandemije i zvijezda 'Pravog detektiva' se suočio s brojnim izazovima roditeljstva tijekom karantene.

Ipak na njegov ponos, glumac je istaknuo kako su njegova djeca, Levi (12), Vida (10) i Livingston (8), uz pomoć supruge Camile (37) uspjeli monotoni život u karanteni usmjeriti prema razvoju kreativnosti.

'Pronašli su nove hobije i povećali kreativne aktivnosti što vjerujem da ne bi uspjeli da su išli u školu', objasnio je glumac pohvalivši svoju djecu da su se svi troje jako zainteresirali za fotografiju.

'Jedna od prednosti karantene je i u tome što su djeca bila prisiljena biti samostalnija. Bili su primorani naći izlaz iz svoje dosade. U fotografiji su svi postali jako vješti', kaže tata Matthew dodajući kako svi troje vole glazbu, slikarstvo te su jako dobri pripovjedači.

Njegovi su nasljednici toliko postali vješti fotografi da su surađivali i na fotosnimanju svog slavnog oca za magazin People.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije