Velika fešta u Švicarskoj

Mate Bulić, Jole i Škoro zapalili atmosferu u Zurichu

29.01.2023.
u 14:10

Drago mi je da se naši iz dijaspore okupljaju i druže na koncetima i zabavama - kazao je nakon koncerta Mate Bulić.

Prvi hrvatski nogometni klub u Švicarskoj NK Croatia Zürich proslavio je u subotu svoj 54. rođendan, a do ranih jutarnjih sati nekoliko stotina okupljenih zabavljali su Miroslav Škoro, Mate Bulić i Joško Čagalj Jole.


"Koncert je održan u Schlierenu, u dvorani Unterrohr, poznatoj dvorani u Zurichu. Okupio se ogroman broj naših ljudi. Fešta je počela s Jolinim  nastupom, nastavili smo s mojim pjesmama, a završili smo sa Škorom. Noć je bila ispunjena emocijama, svi smo ostali fascinirani, očekivali smo sjajnu večera ali ovako nešto nismo. Drago mi je da se naši iz dijaspore okupljaju i druže na koncetima i zabavama - kazao nam je nakon koncerta Mate Bulić, koji maš još odraditi jedan veliki nastup u Stuttgartu, a potom slijedi pauza od nastupa u korizmi. Inače, Mate je dobrog zdravlja, bez problema izdrži dvosatni nastup, ove zimske dane provodi iščekivajući novog unuka. (Oliver Cvitković)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije