najavio note 2023.

Mate Bulić: Dragi moji prijatelji, uskoro se vraćam na scenu. Vidimo se u Blatnici i dogodine, 7. kolovoza

10.08.2022.
u 10:06

Mate Bulić, rođeni Blatničanin, bez kojeg Note dobrote ne bi bile ono što jesu, iako nije nastupio na ovogodišnjem humanitarno-glazbenom spektaklu u Donjoj Blatnici ispred crkve sv. Franje zbog pozitivnog testa na koronavirus, obratio se brojnim posjetiteljima, visokim gostima i izvođačima Blatničkih nota dobrote emotivnom videoporukom, piše Večernji list BiH.

- Dragi moji Blatničani, dragi moji Brotnjaci, dragi prijatelji, koji ste došli iz cijelog svijeta da okupimo emocije u mojoj Blatnici. Meni je jako, jako žao što nisam s vama. Kao i svaki put pred nastup, testirao sam se i dobio sam pozitivan nalaz. Iznimno mi je žao, znam da ćete se vi veseliti kao i do sada i meni će srce biti veliko! Samo mi se veselite kao dosad i kao što znate. Vidimo se dogodine, 7. kolovoza, u našoj Blatnici na sljedećim Notama dobrote - kazao je Mate Bulić, dodajući za Večernji list kako se već za nekoliko dana vraća na scenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?