Janice Dickinson

Manekenka uvjerila Stallonea da je trudna s njim, tog tjedna je spavala s trojicom

13.07.2020.
u 16:44

Iako je danas sretno oženjen, 74-godišnji Sylvester Stallone nekoć je imao buran ljubavni život. Najdramatičnija je bila njegova veza s manekenkom Janice Dickinson, a neko vrijeme je vjerovao da je njena kći Savannah i njegova.

Stallone je 1988. godine počeo vezu sa sadašnjom suprugom, manekenkom Jennifer Flavin, koja je 23 godine mlađa od njega. U jednom trenu su se i zaručili, no on je upoznao danas 65-godišnju Janice i otkazao zaruke s Jennifer porukom koju joj je poslao putem FedExa.

Janice je nedugo nakon toga ostala trudna, a tvrdila je da je Stallone otac djevojčice. On je čak dao malenoj svoje prezime nakon rođenja.

On i Janice bili su zaručeni šest mjeseci, a veza je pukla nekoliko tjedana nakon Savannahinog rođenja 1994. godine. Naime, Stallone je iza Janiceinih leđa proveo DNK testiranje.

U svojoj autobiografiji, koju je objavila 2012. godine. Dickinson je priznala da je u jednom tjednu spavala s trojicom muškaraca. Jedan je bio Stallone, drugi je bio producent Michael Birnbaum, a treći je bio neimenovani glazbenik. Iako su sva trojica mogli biti očevi njenog djeteta, ona je bila uvjerena da je to ipak Stallone.

"Moj odnos s Michaelom bio je loš neko vrijeme i prekinuli smo tjedan dana nakon što sam mu priznala za Stallonea", napisala je Janice.

Kad je saznala da je trudna, pozvala je Stallonea na večeru te su vodili ljubav. Tad mu je rekla da je trudna.

"Kako znaš da dijete nije Birnbaumovo?" pitao ju je.

"Nisam znala, zapravo je dijete moglo biti i glazbenikovo, ali duboko u sebi osjećala sam da je Slyjevo", napisala je.

Samo šest tjedana nakon porođaja, Janice je nosila reviju za Versace, a Stallone je bio u publici. U jednom trenu je nestao, a Janice ga je našla u hotelu.

"Nije moje", rekao je. "Zvali su me iz laboratorija za DNK u Long Beachu. Savannah nije moja. Pozdravi gospodina Birnbauma", rekao je i otišao, napisala je Janice.

Nakon toga se pomirio s Jennifer, vjenčali su se 1997. i imaju tri kćeri: Sophiju, Sistine i Scarlet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije