PRIMA KRITIKE

Ljepoti ove glumice divili su se muškarci, a ona je lice uništila botoksom

Press Association/Pixsell
25.08.2019.
u 19:15

Meghan Fox šokirala je obožavatelje selfijima koje objavljuje u zadnje vrijeme, jer izgleda neprepoznatljivo.

Ljepoti Megan Fox divili su se muškarci diljem svijeta, ali u posljednje vrijeme ova hollywoodska glumica prima samo kritike od obožavatelja. 

Na fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu Megan nema nijednu boru i djeluje kao da je pretjerala s botoksom. Obožavatelji su joj to dali do znanja u svojim komentarima i poručili su joj da prestane uništavati lice jer je pretjerala s estetskim zahvatima. 

Stručnjaci su uspoređujući njene fotografije iz rane mladosti s onima danas zaključili kako je 33-godišnja glumica operirala nos i grudi te povećala usne, a sada je pretjerala i s botoksom. Zvijezda 'Transformersa' u Hollywoodu više nije na tako dobrom glasu i redatelji joj baš i ne nude uloge, a razlog tome je što je redatelja 'Transformersa' Michaela Baya usporedila s Adolfom Hitlerom.  

 

 

U braku je s glumcem Davidom Austinom Greenom, a njihov brak je prije četiri godine bio u velikoj krizi i glumica je tada predala i papire za razvod. Od razvoda su na kraju odustali i sada su već devet godina u braku i imaju troje djece Journey (2), Bodhi (5) i Noah (6). 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?