OTKRIVENA TAJNA AFERA

Letjele su šake: Holivudski zavodnici potukli se na zabavi zbog Diane

Foto: Reuters/Pixsell
06.10.2019.
u 20:10

Na jednoj zabavi koju je organizirao slavni pjevač za direktora Disneya, Jeffreya Katzenberga, među uzvanicima su se našli i princeza Diana, George Michael, Richard Gere, Sylvester Stallone i mnogi drugi iz svijeta slavnih.

Nedavno smo se imali priliku uvjeriti da je glazbenik Elton John u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, ali neke detalje o pojedinim članovima koje je iznio u svojim memoarima ipak je malo tko znao.

Elton je bio jedan od onih koji su se divili princezi Diani, što je pokazao opisujući ju u memoarima. Njezin utjecaj na javnost bio je nezamisliv, naročito nakon što se medijima proširila fotografija na kojoj drži pacijenta oboljelog od HIV-a, prenosi portal žena.

- U tom trenutku zauvijek promijenila je svijest javnosti prema HIV-u. Ona je jednostavno upoznala nekoga tko pati, umire u agoniji i zašto mu ne bi pružila ruku i dotakla ga? To je prirodan ljudski refleks, da pokuša nekoga da utješi. Tijekom godina kojih sam je poznavao, bila je fenomenalno društvo za provod, najbolji gost na svim okupljanjima, nevjerojatno direktna, prava tračara. Mogli ste da je pitate bilo što, i ona bi vam ispričala - opisao ju je Elton.

Na jednoj zabavi koju je organizirao slavni pjevač za direktora Disneya, Jeffreya Katzenberga, među uzvanicima su se našli i princeza Diana, George Michael, Richard Gere, Sylvester Stallone i mnogi drugi iz svijeta slavnih. Zanimljiv susret Richarda i Diane Elton je opisao u svojim memoarima.

- Desila se najneobičnija scena. Richard Gere i Diana su se na prvi pogled zainteresirali jedno za drugo. Ona je u tom periodu bila rastavljena od Charlesa, a Richard je raskinuo s Cindy Crawford. Zajedno su sjedili ispred kamina, zaokupljeni prisnim razgovorima.  Dok smo mi ostali ćaskali, nisam mogao da ne primijetim čudnu atmosferu u prostoriji. Sudeći po pogledima kojima ih je gađao Stallone, ta prisnost nije mu se nimalo dopala. Mislim da je i došao na zabavu s namjerom da osvoji Dianu, ali ti planovi su pali u vodu - napisao je.

Ono što je uslijedilo malo tko je očekivao da će se dogoditi. - Večera je servirana i smjestili smo se za stolom. Barem većina nas. Richardu i Sylvesteru nije bilo ni traga. Zamolio sam Davida da ih ode potražiti, a on se vratio s obojicom i prilično čudnim izrazom na licu. "Eltone... imamo situaciju", promrmljao je. Ispostavilo se da je u hodniku zatekao Stallonea i Gerea kako nasrću šakama jedan na drugoga, očigledno kako bi riješili nesuglasice oko Diane. Uspio je da ih smiri praveći se da nije primijetio što se događa i dobacio: "Hej momci, vrijeme je za večeru", ali Sylvester nije bio sretan - pojasnio je.

- Nikad ne bih došao da sam znao da će je**ni princ na bijelom konju biti ovdje. Da sam je želio, odveo bih je - rekao je Stallone domaćinima koji su se na to samo nasmijali. Slavni pjevač opisao je to kao neku drugu verziju 'Dianinog efekta' o kojem se počelo pričati tek nakon njezine smrti, a odnosio se na mijenjanje mišljenja javnosti o nekim temama, što joj je često polazilo za rukom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije