ODAZVAO SE

Legendarni Mirko Alilović se vraća! Njegova Iva je među najljepšim ženama naših sportaša, a njihova ljubav je bajkovita

19.01.2022.
u 15:49

U nevolji se poznaju junaci, a dokazao je to i Mirko Alilović, koji se odazvao na poziv trenera hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata.

Legendarni vratar Mirko Alilović dokazao je svoju sportsku veličinu kada se odlučio odazvati pozivu trenera Hrvoja Horvata i uskočiti na EURO. Problemi s koronavirusom ne napuštaju reprezentaciju, a nakon što su na posljednjem testiranju bili pozitivni vratar Mate Šunjić i Nikola Grahovac, izbornik Horvat za drugi krug Europskog prvenstva pozvao je Mirka Alilovića. Sportaš se spremno odazvao, oprostio s obitelji i zaputio u Budimpeštu. 

Iskusni vratar oprostio se od reprezentacije prije tri godine, a nakon što su huligani demolirali kuću njegove punice na Rabu. Bila je to kap koja je prelila čašu. Mirko je tada odlučio da je dosta i zbog straha za svoju obitelj povukao se iz reprezentacije. I tada i sada - uz njega čvrsto stoji njegova supruga Iva. 

Mnogi je smatraju jednom od najljepših žena hrvatskih sportaša, no to Ivu nimalo ne zamara budući da je poprilično zauzeta obiteljskim obavezama oko trojice dječaka koje sa suprugom odgaja u Mađarskoj, gdje Alilovići žive zbog Mirkovog angažmana u tamošnjem rukometnom klubu Szeged. 

Ljubavna priča Ive i Mirka počela je nakon što su se mjesecima dopisivali putem Facebooka. Uskoro su otišli na spoj, a nakon njega više ništa nije bilo isto. Zaljubili su se, uplovili u ozbiljnu vezu i odlučili se vjenčati. Prošle godine proslavili su desetu godišnjicu braka, a tijekom nje prošli su puno toga. Dobili su tri sina, mijenjali adrese zbog Mirkove karijere i prilagođavali se novim životnim okolnostima. Zgodnoj Zagrepčanki jasno je što sve nosi život profesionalnog sportaša i ona mu se prilagodila. Zauzvrat od Mirka ima veliko poštovanje i ljubav pa će Iva često reći da ima najboljeg muža na svijetu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?