POTPUNO ISKRENO

Lana Jurčević otkrila svoje razloge zašto još nema djecu: 'Za mene je to velika stvar, a ovo nažalost mnogi rade'

02.10.2022.
u 14:49

Naime, Lana je napisala kako je sve svjesnija da postoji dobar razlog zašto do sada nije imala dijete. Dodala je da je za nju to velika stvar, te nabrojala sve stvari koje želi promijeniti kod sebe kako bi bila majka

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je podijelila objavu privatne prirode. Naime, Lana je napisala kako je sve svjesnija da postoji dobar razlog zašto do sada nije imala dijete. Dodala je da je za nju to velika stvar, te nabrojala sve stvari koje želi promijeniti kod sebe kako bi bila majka. 

"Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme... želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade... ne želim projektirati svoje ambicije, zelje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u NJEGOVOM PUTU... uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala..." napisala je Jurčević uz objavu. 


Inače, Jurčević se zalaže za prihvaćanje svog izgleda te često o ovoj temi dijeli savjete pratiteljima. Pjevačica redovito objavljuje fotografije u ležernom izdanju, a nedavno se našalila na račun svojih kilograma te otkrila kako je zadovoljna u svojoj koži. - Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge? - napisala je Lana tada. Dodajmo da influencericu i pjevačicu prati više od 439.000 ljudi, a većina podržava njeno zalaganje za prirodnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije