ATRAKTIVNA HRVATICA

Kristina Mandarina unovčila "slavu", evo kako danas izgleda najpoznatija prodavačica voća

02.06.2023.
u 13:41

Atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina (24), privukla je pažnju javnosti prije nekoliko godina kao najatraktivnija pijačarka na ulicama Zagreba. 

Eksplicitne fotografije

Kristina već neko vrijeme umjesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle, što je objavila i na svom Instagram profilu.

Osim eksplicitnih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, a njen Instagram je pun izazovnih slika na kojima pozira u donjem vešu i kupaćim kostimima.

Krsitina je, nakon što su njene slike s tržnice postale viralne, riješila odustati s prodajom i krenula je na plastične operacije.

Sada ima "sedmice", ali i jedan neuspješan pokušaj da ima "mačije oči", zbog čega su joj ostali ožiljci.

Kristina je prije tri godine zapalila domaću javnost navodima da je u vezi sa srpskim youtuberom Bakom Prasetom, pošto je na društvenim mrežama objavila snimak iz njegovog automobila.

Veza s Prasetom

- Najskandalozniji trenutak ove godine bio mi je kada su me ljudi povezivali s Bakom Prasetom, samo zbog vožnji u njegovom Lamborghiniju. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno s drugim - rekla je tada Kristina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?