NIJE SE JAVILA IZ KANADE

Kraljica nije dopustila Meghan da sudjeluje na sastanku, a ovo je razlog

PA/Pixsell
14.01.2020.
u 18:20

Kraljica Elizabeta nije dopustila Meghan da se iz Kanade uključi videopozivom na sastanak na kojem su bili prisutni princ Charles, princ William i princ Harry

Dva sata su se vodili razgovori između kraljice Elizabete, princa Charlesa, princa Williama i princa Harryja u Sandringhamu i nakon sastanka britanska kraljica u javnost je poslala poruku kako će svog unuka Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle podržati u želji da žive na relaciji Velika Britanija - Kanada, a o tome kako će biti financijski neovisni te o njihovom statusu u kraljevskoj obitelji će razgovarati u narednim danima. 

Na sastanak je princ Harry stigao dva sata prije svog brata i oca kako bi nasamo pričao s bakom i iznio joj svoju stranu priču, a Daily Mail doznao je neke od detalja ovog kriznog sastanka. Meghan nije sudjelovala na sastanku niti se uključila putem video poziva. To joj nije bilo dozvoljeno zbog straha kako bi i netko drugi osim nje mogao slušati tijek ovih pregovora i prenijeti ih medijima.

- Ovo je bio povjerljiv razgovor, a ne razgovor koji se može voditi videopozivom - rekao je izvor blizak kraljevskoj palači. Princ Charles je tijekom razgovora svom mlađem sinu napomenuo kako neće više imati neograničen pristup njegovim financijama. Razgovor je prošao bez povišenih tonova i kako je kraljica u svojoj izjavi javnosti istaknula bio je jako konstruktivan.

Najvažnije pitanje ovih dana će biti financije vojvode i vojvotkinje od Sussexa, jer kako ističu izvori bliski kraljici, njoj je važno da Meghan i Harry pomno biraju proizvode na koje će staviti ime Sussex, jer ne želi da se njihovo ime primjerice nalazi na maslacu.

Kraljica nikada u javnost nije poslala tako osobnu poruku kao što  je bila njezina jučerašnja poruka u kojoj je čak prekršila protokol i oslovila je unuka i njegovu suprugu imenima, a ne njihovim titulama. Neki su to  odmah protumačili kao znak oduzimanja titula Harryju i Meghan. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?