MILIJANA I MILOJKO

Kontroverzni par će se ipak vjenčati, odredili su datum i lokaciju

Youtube screenshot
25.08.2019.
u 13:45

U showu 'Parovi' Milijana i Milojko zaradili su preko 81 tisuću kuna koje će im dobro dođi da pokriju troškove svadbe

Zbog velike razlike u godinama ljubavni par, Milojko Božić i Milijana Bogdanović prozvani su najkontroverznijim parom u Srbiji, a o njima su pisali i strani mediji. 

Interes za ovaj ljubavni par između kojeg su 53 godine razlike, postao je još veći nakon što su se postali sudionici showa 'Parovi' u kojem je njihova ljubav bila na kušnji. Naime, Milijana je tamo pokazala simpatije prema Aleksandru Požgaju i Milojko je to teško podnio i čak je prijetio kako će raskinuti njihove zaruke. 

Nakon što su napustili show Milijana i Milojko očito su izgladili sve nesuglasice i sada pripremaju vjenčanje, piše Kurir. Svadba je zakazana za 7. rujna i održat će se u Požegi, a par će nakon vjenčanja živjeti u Pilatovićima gdje su renovirali jednu kuću.

  - Pokazalo se da je naša ljubav jača od svega i mnogi su mislili kako sam s Milojkom samo iz interesa. Ovo je dokaz da to nije istina i jedva čekam dan kada ćemo stati pred matičara i izgovoriti sudbonosno da – izjavila je Milijana.

Ona i Milojko sudjelovanjem u 'Parovima' su zaradili oko 81 tisuću kuna koje će im dobro doći za pokrivanje troškova svadbe.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?