BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar-Kitarović poslala poruku iz NATO-a, pratitelji oduševljeni: 'Poslije Franceka jedna i jedina'

26.09.2022.
u 13:16

Grabar-Kitarović na panel je stigla u crnim hlačama i kraljevski plavom sakou, a pratitelji su samo nizali komplimente

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) sudjelovala je na panelu o ponovnom buđenju NATO-a a koji je održan u sklopu 24. sastanka na visokoj razini. Fotografijama s panela pohvalila se na svojim društvenim mrežama, a fanovi su bili oduševljeni objavom, kao i njezinim profinjenim izgledom. 

"Panel o ponovnom buđenju NATO-a na XXIV. sastanku na visokoj razini: NATO je uvijek znao svoju svrhu; i više od samog NATO-a, naši građani ponovno osvještavaju činjenicu da se sigurnost nikada ne može uzeti zdravo za gotovo. Konflikti mogu brzo metastazirati. Ruska agresija na Ukrajinu premostila je asimetrije očekivanja i doprinosa preko Atlantika. Svi više ulažu u obranu. Tek trebamo premostiti asimetriju sposobnosti. Proteklih mjeseci vidjeli smo temeljnu promjenu u NATO-vom položaju obrane i odvraćanja, jačanju prednje obrane i povećanju otpornosti. Moramo nastaviti nadograđivati, ažurirati i koordinirati naše obrambeno planiranje. Iako se suočavamo s ponovnim osvajanjem teritorija, moramo biti spremni i za operacije u više domena, usredotočujući se ne samo na teritorijalne granice s kopna, zraka i mora, već i na granice iz domene svemira, kibernetičkog prostora, informacija te nove i disruptivne tehnologije. NATO je obrambeni savez i ne traži sukob ili konfrontaciju. Ali odgovorit ćemo na svaku prijetnju našem teritoriju, ljudima ili resursima. I nastavit ćemo stajati uz Ukrajinu koliko god bude potrebno. Suverena i neovisna Ukrajina ključna je za našu sigurnost", napisala je bivša predsjednica u opisu fotografija.


Grabar-Kitarović na panel je stigla u crnim hlačama i kraljevski plavom sakou ispod koje je imala nešto svjetliju majicu.  

"Diva", "Kraljica", "Prelijepa", "Posle Franceka jedna i jedina koja je bila i ostala predsjednica moje Hrvatske, u zdravlju živila", pisali su joj pod objavom.  

A neki od njih uočili su sličnost fotografija s jednom serijom na HBO-u. 

"Je li još tko na prvu pomislio da je slika iz House of the Dragon?" napisala je jedna pratiteljica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?