NIJE PO PROTOKOLU

Kate nakon 11 godina obukla kratke hlače i nitko ne prestaje pričati o njenim nogama

Kate Middleton
Profimedia/Tportal
10.08.2019.
u 15:06

Na kraljevskoj regati humanitarnog karaktera Kate Middleton je nakon 11 godina obukla kratke hlače.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton pazi na to da nosi samo odjeću koja je u skladu s njezinom titulom i funkcijom.  

Novinarka Ashley Pearson tvrdi da je Kate po pitanju garderobe mnogo ograničenija od Meghan Markle, jer Kate će vjerojatno biti jednog dana kraljica, dok su Meghanine šanse za to minimalne.Poslijednji put je u kratkim hlačama snimljenja u rujnu 2008., kad je išla na zabavu u Londonu, a to je bilo tri godine prije nego što se udala za princa Williama. 



 

- Kate je ovisnica o vježbanju. Ona i Pippa svoj izgled shvaćaju jako ozbiljno, a i njihova majka Carole je, iako je u šezdesetima, u jako dobroj formi - rekao je izvor. 

Na društvenim mrežama stižu tisuće komentara na račun njezinih nogu koje javnost u tom izdanju nije vidjela dugih 11 godina.

- Dovraga Kate, kakve noge - stoji kao jedan od komentara na društvenim mrežama. Na regati su joj se pridružili i princeza Charlotte i sinčić George, a u trenutku obraćanja publici, malena Charlotte izvela je manju 'psinu' isplazivši jezik pučanstvu.

 

 

Podsjetimo, Kate i Will su jedrili, a djecu su čuvali njezini roditelji Michael i Carole. Nažalost, kraljevski par nije stigao do pobjede, već su bili trećeplasirani. Ipak, simpatije je osvojila mala princeza Charlotte. 

U trenutku kada ih je Kate dovela do prozora pozornice gdje su se trebale dodijeliti nagrade pobjednicima utrke, princeza Charlotte je od sramežljivog pogleda u sekundi isplazila jezik i "nabeljila" se svim prisutnima. Kate ju je pokušala u tome spriječiti, ali Charlotte se uspješno iskreveljila. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?