nagađanja

Kate Middleton uskoro će objaviti vijest o trudnoći?

Profimedia
17.09.2019.
u 13:07

Nedavno su se pojavila nagađanja kako je vojvotkinja Kate Middleton ponovno u drugom stanju, a nagađa se čak i kako sa suprugom, princem Williamom kako očekuje i blizanke. Da bi ove sumnje mogle biti točne smatra i stručnjak za kraljevsku obitelj, Aranzazu Santos López. Naime, on kaže kako postoje određeni znakovi, točnije njih dva, koji odaju da je Kate ponovno trudna, prenosi story.hr

Jedan od njih je Kateina boja kose, koju je pokazala povodom prvog dana škole svojih mališana. Iako nije poznato je li vojvotkinja odlučila na svijetlije pramenove ili je obojala kosu, ona je vidljivo svjetlija. 'Svaki put kada promijeni nešto u vezi svog izgleda, Kate unutar nekoliko dana objavi vijest o svojoj trudnoći', tvrdi Aranzazu Santos Lópe.

Drugi znak koji pobuđuje sumnju u to da je trudna jest činjenica da se na određeno vrijeme oslobodila  od kraljevskih obaveza, što ima smisla budući da je tijekom prethodnih trudnoća imala određenih komplikacija.

Tijekom prvih nekoliko mjeseci trudnoće s prvih djetetom, princem Georgem, Kate je također promijenila frizuru, odnosno odrezala je šiške, a tijekom svoje posljednje trudnoće 2017. godine, s princem Louisom, također je skratila kosu, pa javnost s nestrpljenjem očekuje vijest o novoj prinovi u kraljevskoj obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?