NOVI DETALJI

Karleušin suprug je poludio kad je vidio što mediji u Kini pišu

Instagram
26.01.2019.
u 12:21

Duško Tošić se nije nadao da će i mediji u Kini prenijeti informacije o preljubu njegove supruge.

Vijest o preljubu Jelene Karleuše stigla je i do Kine gdje njen suprug Duško Tošić igra za nogometni klub Guangzhou R&F. 

Blic piše kako bi ova informacija mogla utjecati na nogometnu karijeru 34-godišnjeg Tošića, a pogotovo njegov ugovor po kojem ima godišnju plaću od 8,5 milijuna eura.  

- Duško je poludio kada su kineski mediji počeli pisati o prevari njegove supruge i počeli su u cijelosti prenositi poruke koje je Jelena 
izmjenjivala s nogometašem Ognjenom Vranješom, a prenose i fotografije koje su slali jedno drugome. Ovo narušava Duškovu reputaciju i može utjecati na njegov milijunski ugovor koji je potpisao do kraja 2021. godine - kaže za Blic izvor blizak nogometašu.  

Pisali su mediji u Kini i o Tošićevoj navodnoj aferi sa Sofijom Milošević i Tošić je znao da će preljub njegove supruge utjecati na njegov ugled u Srbiji ali nije se nadao da će mu narušiti i ugled u novom klubu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?