NEKAD I SAD

Kako je Maja Šuput izgledala kao brineta? Pojavile su se fotke iz 2005.

17.01.2022.
u 18:44

Maja Šuput nije oduvijek bila plavuša, a sada je isplivala njezina fotografija iz 2005. godine na kojima ima smeđu kosu i izgleda dosta drugačije nego danas

Pjevačica Maja Šuput godinama je vjerna platinasto plavoj kosi i jedino što mijenja su frizure, no nije uvijek bila plavuša.

Sada su se pojavile fotografije s modne revije domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room iz 2005. godine, koju Maja nije propustila, a tada je bila brineta.

S puno dužom i tamnijom kosom nego danas, pjevačicu na prvi pogled nije lako prepoznati, a od tada je znatno promijenila i svoj stil, no ono što je do danas ostalo isto su njezin osmijeh i veseli karakter.

Šuput se tijekom godina nametnula i kao jedna od najvećih domaćih zvijezda, a osim svojim pjesmama, javnost je osvojila i kao članica žirija "Supertalenta" te kao voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato".


Od ožujka prošle godine je i ponosna majka sinčića Blooma kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije